Verdák játék keresés

2011. január 9., vasárnap

Meglepően jó eladások


Így, négy év elteltével is szárnyalnak a Verdák témájában készült termékek eladásai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az NPD legfrissebb sikerlistája, amin a Mattel-féle Cars szortiment kisautók az ötödik helyen tanyáznak. Nálunk a holografikus szemű szortiment kisautók már évek óta a legnépszerűbb játékok közé tartoznak. Szóval az őrület még csak alább sem hagyott, és ráadásul nyáron már érkezik is a Verdák 2. , ami valószínűleg ismét felkavarja majd a játékvilágot.

Verdák 2. története


A Verdák 2-ben a sztár-versenyautó, Villám McQueen, és hű társa a páratlan vontató Matuka veszik a bátorságot, hogy felfedezzenek új, érdekes helyeket. Átmerészkednek a tengeren túlra, hogy részt vegyenek az első World Grand Prix-n, ahol eldől, hogy ki a világ leggyorsabb versenyautója. A bajnoksághoz vezető út azonban tele van kátyukkal, kerülőkkel, és vidám meglepetésekkel. Ráadásul Matuka belekeveredik saját, érdekes kalandjába: a nemzetközi kémkedésbe. Ez akciódús hajszákat von maga után Japánban, és Európában. Egy új, gyors tempójú móka, teljesen új autókkal, titkos ügynökökkel, fenyegető gazemberekkel, és versenytársakkal.

Verdák 2.


A Verdák 2. egy hamarosan érkező amerikai, számítógép-animációs film. A 2006-ban készült nagysikerű, Verdák című alkotás folytatása, amelyet a Pixar Animation Studios készített, és a Walt Disney Pictures forgalmaz. Jelenlegi tervek szerint a film, 2011. június 24-én kerül az amerikai mozikba.

A Verdák 2-t John Lasseter rendezi, társrendezője pedig Brad Lewis. A szereplők hangjait olyan sztárok kölcsönzik, mint Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Emily Mortimer vagy Michael Caine.

A Verdák 2., bemutatásra kerül majd Disney Digital 3d-ben, IMAX 3d-ben, RealD 3d-ben, illetve 2-d-ben.